Advertisement

Bodrum Yangın Otel - Cebljkxupznnnm / Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Bodrum Yangın Otel - Cebljkxupznnnm / Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi.. 03.05.2010 09:08 | son güncelleme: Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu. Bodrum'da dört yıldızlı bir otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde otel odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bakan pakdemirli otelin tahliye edilmeye başladığını açıkladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Dwmsbfrebix8lm
Dwmsbfrebix8lm from cdn1.ntv.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk arazide çıkan yangın 5 yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Çevredeki otelleri de etkileyen yangın 1.5 saatte kontrol altına alındı. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu.

Gümbet mahallesi adnan menderes caddesi'ndeki bir otelin odasında henüz belirlenemeyen bir.

Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok. Mümtaz ataman caddesi'ndeki 50 yataklı merve apart otel'in deposunda bugün saat 00.30'da yangın başladı. Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Rüzgarın etkisi hızla büyüyen yangın, turistik otellerin bulunduğu. Titanic otel'e sıçrayan yangın, bölgedeki vatandaşların telefon kameralarına da yansıdı. İlçe merkezinin birçok yerinden görülen yangını, itfaiye ekipleri söndürdü. Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'da dört yıldızlı bir otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz.

Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk arazide çıkan yangın 5 yıldızlı otele sıçramadan söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü.

V1r7lvkihrmx9m
V1r7lvkihrmx9m from iasbh.tmgrup.com.tr
Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Bodrum'da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi. Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, güvercinlik yangın çıkan pina yarımadası'ndaki ormanlık alanda amara hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu.

Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Turizmin gözdesi bodrum'daki yangının son durumu a haber canlı yayınında gamze elçi tarafından aktarıldı. Bodrum'da otel yangını turizmin merkezi bodrum'da barlar sokağı'ndaki 3 katlı baraz otel'de yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Isparta'nın yalvaç i̇lçesi'nde bir otelin bodrum katında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki 4 yıldızlı otelin odasında, gece elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisi ile kısa süre muğla'nın bodrum ilçesindeki güvercinlik mahallesi'nde çıkan yangın hakkında otel yetkilileri de sabotaj şüphesi üzerinde durdu. Bodrum'un girişinde, bin 298 yataklı ve 556 odalı, güvercinlik yangın çıkan pina yarımadası'ndaki ormanlık alanda amara hotel isimli tesisin açılmasından sonra şu an iki otel daha inşa ediliyor. Bodrum'daki yangından dolayı bir otel boşaltıldı. Bakan pakdemirli otelin tahliye edilmeye başladığını açıkladı. 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan yardım çağrısı sonrası otele itfaiye, polis ve sağlık ekipleri. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, bir otelin çamaşırhane kısmında çıkan yangın, büyümeden söndürüldü. Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz. Bodrum'da bir otelin odasında yangın çıktı. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te.

Agaclandiracagiz Dedikleri Koyda Dev Otel Yukseliyor Haberler Ekonomi
Agaclandiracagiz Dedikleri Koyda Dev Otel Yukseliyor Haberler Ekonomi from foto.haberler.com
Gümbet'teki bir diskoda çıkan yangın kısa sürede yayıldı. Sitelerin duvarına kadar yaklaşan alevlere site sakinleri kovalarla su. Muğla'nın bodrum ilçesinde otel odasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Alevlerin otele yaklaştığı ve tahliye işleminin yapıldığı anlar ise saniye saniye görüntülendi. Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince. Gümbet mahallesi kemal kayacan caddesi'ndeki bir otel odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'daki yangın, saat 14:30 sıralarında güvercinlik köyü yakınlarındaki kuyucak mevkiinde bulunan ormanlık alanda başladı.

Sitelerin duvarına kadar yaklaşan alevlere site sakinleri kovalarla su.

Bodrum'da çıkan yangın bir otele sıçradı. Turizm merkezlerinden bodrum'da sabaha karşı 3 katlı bir otelde yangın çıktı. Dubai başbakanı şeyh muhammed bin raşid el maktum'un yönetim kurulu başkanlığını yaptığı lüks otelde yangın çıktı. Bodrum'da bir otelde gece saatlerinde yangın çıktı. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi. Mümtaz ataman caddesi'ndeki 50 yataklı merve apart otel'in deposunda bugün saat 00.30'da yangın başladı. Bakan pakdemirli otelin tahliye edilmeye başladığını açıkladı. Çınar bulvarı'ndaki 5 katlı otelin bodrum katında saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, bölgeye yakın 5 yıldızlı titanic deluxe bodrum otele kadar yaklaşınca müşteriler, tedbiren deniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde 3 katlı bir otelde çıkan yangında otel tamamen yandı ve yangında çok. Yangına, muğla büyükşehir belediyesi bodrum i̇tfaiye grup amirliği ekipleri ile bodrum orman i̇şletme şefliğine ait arazöz ve orman işçilerince. Alevlerin lüks otelin bahçesine sıçradığı ve güvercinlik'te. Isparta'nın yalvaç i̇lçesi'nde bir otelin bodrum katında çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Muğla'nın bodrum ilçesinde ormanlık alanda henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın meydana geldi bodrum yangın. Bodrum güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangının ardından yeniden orman alanı olacağı açıklanan koyun güvercinlik'te 2007 yılında çıkan yangında yanan 238 hektarlık alana 5 yıldızlı otel dikildi.

Posting Komentar

0 Komentar